2015 et nyt år er skudt i gang

Så siger vi tak for 2014 og goddag til 2015. Det har været et spændende år med masser af nye ting. 2015 bliver et endnu bedre år. Her hos ocvarde vil vi gerne sætte fokus på nogle ting som vi syntes kunne være spændende her i det nye år.

Briketter og brænde

braendePå trods af at olie priserne er helt i bund, vil vi gerne sætte mere fokus på biobrænde som f.eks. brænde og briketter. Grunden til dette er at træ stadig er en af de bedste og mest økologiste måder at varme sit hjem op på. Ved korrekt afbrænding af træ eller træbriketter belaster du nemlig ikke miljøet eller udleder nogle former for skadelige stoffer. Den mængde Co2 som der udledes når du brænder træ af, er nemlig præcis den samme som udledes hvis træet fik lov at ligge i skoven og rådne op. Derudover skal man huske på at mens træet voksede op, omdannede det en stor mænge co2 til ilt. Så derfor vil det være en fordel både for ens økonomi og for miljøet hvis flere skiftede til træ briketter, brænde eller træpiller når ens hjem skal opvarmes.

Smartwatches

valg af smartwatch - find de perfekte ure til herre og damer.Et af de nye ord inden for både herreure og dameure er de såkaldet smartwatches. Det er en temmelig ny teknologi inden for ure, og er baseret på de populære smartphones. Mange smartwatches kræver nemlig at man også har en bestemt mobiltelefon for at virke optimalt. De giver nem og hurtig adgang til sociale tjenester, SMS’er, videooptagning osv. via sit ur, hvilket jo adskiller sig ret kraftigt fra almindelige ure. Vi regner med at 2015 er året hvor smartwatches rigtigt slå igennem, og dette er også året hvor vi kan forvente det nye smartwatch fra Apple.

Renovering af tage

tagdaekkerRigtig mange står p.t. og har brug for et nyt tag eller en større renovering af det eksisterende. Men hvem skal man lige hyre til jobbet? Det at finde den helt rigtige tagdækker eller tømrer til at ligge et nyt tag er faktisk ikke en nem opgave. Vi har generelt mindre tilbud til håndværkere nu om dage end vi havde for blot 10 år siden. Men med forskellige tilskuds ordninger til f.ek. tagrenovering er det igen kommet stor fokus på vores håndværkere og vi er begyndt at undersøge hvem vi skal vælge til jobbet.

Kostumer og udklædning

find det perfekte kostume til Aalborg karnevalEn anden stigende trend i Danmark er udklædning og kostumer. Vi leder ligefrem efter en eller anden lile lejlighed til at kunne iføre os et kostume og tage til fest. Se blot på begivenheder som Halloween, Aalborg karneval og de populære tyroler feste. Aldrig før har det være solgt så mange kostumer i Danmark og et af de allermest populære er de såkaldet tyroler kostumer. Danskerne elsker simpelthen at klæde sig ud, og vi gøre det mere og mere. Mange spår allerede at i 2015 vil der blive solgt 10% flere kostumer end i 2014. Så begynd allerede nu at overveje hvilke udklædning du har brug for i år, inden det bliver udsolgt.

Slankekure med Nupo eller Nutrilett

slankekur med nupo og nutrilettEn anden trend som især er aktiv her i starten af året, er mange slankekure. En stor del af dem er i år baseret på kosttilskud som Nupo eller Nutrilett. Nupo og Nutrilett er en såkaldet lav kalorie måltidserstatning, hvor du simpelthen bytter et eller flere måltider ud med et af deres produkter og på den måde tabe vægt. Det er nemt og kræver ikke at man vejer maden eller tænker alt for meget over det, og netop derfor er Nupo og Nutrilett produkter bliver rigtigt populære i de senere år. Går blot en tur i en af de større butikker og se selv hvor meget fokus der er på den slags varer.