Bio Oil virker det?

hvad er bio oilDu har sikkert set det i en masse reklamer som lover at bio oil nærmest er et mirakel middel der healer strækmærker for gravide kvinder eller nybagte mødre, men hvad er den virkelige sandhed om dette produkt? Er det lige så sikkert som FDA antyder? Vil det medføre udbrud eller påvirke din baby? Disse er alle afgørende spørgsmål for at finde ud, før du bruger nogen form for hud produkt.

Er det virkelig arbejde?

De fleste forbrugere tyder på, at det har en virkelig dejlig duft og nogle siger, at deres hud var blødere og strækmærker var en smule lettere, men intet at få begejstret. Faktisk brød simple E-vitamin kapsler åbne eller kakaosmør ville have de samme resultater. Størstedelen af ​​individer adspurgte enige om, at Bio oil følte kunstigt og ikke var velkommen og absorberes af deres hud meget let. Andre klagede over, at brugen af ​​produktet forårsagede udbrud. Selvfølgelig skal nogen have fortalt dem, at de var lathering raffineret oil over hele deres hud. Virkelig, hvordan kan du ikke forvente en breakout hvis du ikke er informeret om de ingredienser? Desværre virksomheder som Bio oil bruge fancy navne som paraffinum liquidum der lyder så meget pænere end de giftige kemikalier, som de virkelig er.

Er det sikkert?

Bio oil er ikke sikkert for den gennemsnitlige person og er endnu mere farligt for gravide kvinder at produktet mål. Gravide kvinder er sårbare, når det kommer til strækmærker. Efter alt, er alle på udkig efter et mirakel creme. Skam på Bio oil til at rette deres markedsføring mod kvinder, når de skal gøre opmærksom på, at produktet kan skade dem og deres barn.

Mineralsk oil, der er i Bio oil er bevist at forårsage lungebetændelse af bittesmå dråber i luften, der indåndes, og ender i dine lunger. Det kan også forårsage spædbarn blødning og forstyrre din krops naturlige evne til at absorbere de næringsstoffer, den har brug for at være sund.

Vigtigst er det, hvis du ammer eller stadig er gravid, huske på, at alt, hvad du lægger på din krop absorberes og ender i din blodbanen. Naturligvis er det videresendes til din baby. Hvis det ikke er nok til at afskrække dig, mineralsk oil forårsager for tidlig aldring og tyktarms-og brystkræft.

Gravide kvinder, der stiller spørgsmålet, “virker bio oil? ” bør tage denne advarsel og holde sig væk. Du kan endda tage listen over ingredienser til din primære behandleren eller nogen, der har specialiseret sig i alternativ medicin, og de vil fortælle dig, at rosmarin, en af ​​ingredienserne er meget farligt at anvende under graviditet.

De fleste test peger dog på at hvis man benytter sig af Bio Oil kan man godt få et sundere hud og at bio oil i mange tilfælde kan have en positiv effekt på strækmærker og acne. Der mangler dog stadig at blive udført flere tests under kliniske forhold hvor hele processen bliver veldokumenteret og alt skreves ned i mindste detalje, men indtil videre ser alle de mindre test meget lovende ud og Bio Oil virker som et produkt der godt kan gå hen og få en god fremtid her i Danmark. Mange af de nye test og udvikling af bio oil forgår i små lukkede rum hvor alt behandles og analyses i business intelligence systemer på store super computere for netop at få det maksimale ud af produktet.

Kilder: