Faciliteter

Vi har til huse på Sundhedscenter Varde, tidligere Varde Sygehus
Vi har etableret egen sengeafdeling med tilhørende plejepersonale og fysioterapi, hvor patienter, som får foretaget større indgreb, kan indlægges. Afdelingen er moderniseret og har en- og to-sengsstuer.
Vi råder over to store operationsstuer med moderne udstyr, undersøgelsesstue, kontor, opvågnings-faciliteter med mere. Teknisk udstyr vedligeholdes af teknisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus, Varde afdeling.
Vi har veluddannet kompetent personale som står klar til at tage sig at hvad en problem du måtte have. Alle er top uddannet inden for deres specifikke område og efteruddannes løbende.
Takke være vores sponsor bestilbriketter.dk, har vi altid billig varme i form af brænde, træpiller og briketter til hele vores kontor. Vores anden samarbejdspartner kameraovervaagning.dk har sponsoreret vores top moderne system til kameraovervågning samt en alarm, så alt herinde er top sikret. Ureshoppen.dk har sørget for praktiske ure på væggene i samtlige rum her på vores kontor. Så tak til disse samarbejdspartnere.