Hvad er Ortopædi?

Vi har efterhånden ofte hørt spørgsmålet hvad er Ortopædi eller Ortopædikirugi?

Hvad er Ortopædi kirug?Ortopædi er det lægelige speciale, der fokuserer på skader og sygdomme i kroppens muskuloskeletale system. Dette komplekse system omfatter dine knogler, led, ledbånd, sener, muskler og nerver og giver dig mulighed for at bevæge sig, arbejde og være aktiv.

Når afsat til pleje af børn med ryg og lemmer deformiteter, ortopæder nu pleje for patienter i alle aldre, lige fra nyfødte med klumpfod til unge atleter, der kræver artroskopisk kirurgi til ældre mennesker med gigt. Og enhver kan bryde en knogle.
Din Ortopædisk kirurg

Ortopædiske kirurger håndtere særlige problemer i bevægeapparatet. Dette indebærer :

Diagnosticering af din skade eller lidelse
Behandling med medicin, motion, kirurgi eller andre behandling planer
Rehabilitering ved at anbefale øvelser eller fysisk terapi for at genoprette bevægelse, styrke og funktion
Forebyggelse med information og behandling planer om at forebygge skader eller bremse udviklingen af ​​sygdomme

eksempel på hofte kirugiMens ortopædkirurger er bekendt med alle aspekter af det muskuloskeletale system, mange ortopæder specialisere sig i bestemte områder, såsom fod og ankel, ryg, hofte eller knæ. De kan også vælge at fokusere på specifikke områder som pædiatri, traumer eller sports medicin. Nogle ortopædiske kirurger kan specialisere sig på flere områder.
Uddannelse

Din ortopædkirurg er en læge med omfattende uddannelse i den rette diagnose og behandling af skader og sygdomme i bevægeapparatet. Dine ortopædkirurger afsluttet op til 14 års formel uddannelse.

Fire års studier i et kollegium eller universitet
Fire års studier i medicinsk skole
Fem års studier i ortopædisk arbejdsophold på en stor medicinsk center
Et valgfri års specialiseret uddannelse

Efter etablering af en licenseret praksis, din ortopædkirurg demonstreret beherskelse af ortopædisk viden ved at passere både mundtlige og skriftlige eksamener givet af den amerikanske bestyrelse Ortopædkirurgisk.

Hvert år din ortopædkirurg tilbringer mange timer på at studere og deltage efteruddannelsen kurser for at holde up-to -date på nuværende ortopædisk viden og færdigheder.
Toppen af ​​siden
behandling

Ortopædiske kirurger behandle mange muskuloskeletale forhold uden kirurgi, ved hjælp af medicin, motion og andre rehabiliterende eller alternative behandlingsformer. For de fleste ortopædiske sygdomme og skader der er mere end én form for behandling. Hvis det er nødvendigt, kan han / hun også anbefale kirurgi, hvis du ikke reagerer på andre behandlinger.
Din læge besøg

Dit besøg starter med en personlig samtale og fysisk undersøgelse. Dette kan efterfølges af diagnostiske tests såsom blodprøver, røntgenstråler, eller andre prøver.

Din ortopædkirurg vil diskutere din diagnose og tilgængelige behandlingsmuligheder med dig og hjælpe dig vælge den bedste plan for at hjælpe dig til at leve et aktivt og funktionelt liv.
kirurgisk behandling

Ortopædiske kirurger perfomr mange typer af operationer. Fælles procedurer omfatter:

kostumer og udklædning Artroskopi – en procedure ved hjælp af specielle kameraer og udstyr til at visualisere, diagnosticere og behandle problemer inde i en joint.
Fusion – en ” svejsning ” proces, hvor knoglerne er smeltet sammen med knogletransplantater og interne enheder (såsom metal stænger) til at helbrede i en enkelt solid knogle.
Intern fiksering – en metode til at holde den knækkede stykker af knogle i den korrekte position med metalplader, stifter eller skruer, mens knoglen heler.
Fælles erstatning ( delvis, total og revision ) – når en gigt eller beskadiget fælles fjernes og erstattes med en kunstig fælles kaldet en protese.
Osteotomi – korrektion af knogle deformitet ved at skære og repositionering knoglen.
Blødt væv reparation – lapning af blødt væv, såsom revet sener eller ledbånd.