Mobil medicin pavillon

container pavillon - hvorfor vælge en skurvogn eller containerudlejning fra dc supplyNogle gange kan det være en fordel at kunne dele medicinen ud der hvor behovet er. Det kan f.eks. være i krigszoner eller steder hvor der har været en eller anden form for natur katastrofer. Her kan en mobil medicin pavillon være rigtig praktisk, de indeholder alt hvad der er behov for at lægeudstyr og faciliteter og er nemme at transportere rundt efter behov.
Det kan være nødvendigt at flytte medicin forsyninger fra ét område til et andet, i en klinik eller hospital på en effektiv og effektiv måde, er en af ​​udfordringerne i moderne medicin. Manden er plads 2 kan have et hjerteanfald, men ’styrt’ indkøbskurv er i værelse 4. Læs mere om dette på denne hjemmeside om DC Supply.

Disse problemer løses ved at have bevægelige, ergonomisk designede, specialiserede carts placeret overalt et anlæg. Uanset om cardiac nødsituationer, skadestue procedurer, isolation-wing leverancer eller anæstesi suiter, fuldt mobile vogne på hjul, der er designet med hvert spillested i tankerne, giver medicinsk personale med de nødvendige værktøjer og patienter med den mest værdifulde liv-pauseskærm for alle udrykningsberedskab og deres medicin pavillon.

Sikker narkotika kabinetter, for eksempel, begrænse klasse A medicin fra tyveri og sikre at kun autoriseret personale kan tilgå dem efter der er låst ind i en medicin pavillon. I både enkelt og dobbelt-lock modeller, disse kabinetter – sikre, at farlige, men vitale narkotika er konsekvent tilgængelige, når det er nødvendigt, og forhindre medicineringsfejl – med deres 20-gauge stålkonstruktion og én-position nøgle release. Desuden er nogle modeller små nok til at blive lastet på bærbare vogne til distribution.

Sikkerhed lastbil carts, eller ‘chainlink’ vogne, holde værdifulde udstyr sikkert i en pavillon, men tilgængeligt, og giver mulighed for hurtig, visuel inspektion for at bestemme opgørelser. Rustfrit stål vogne, med eller uden skinner, transport alt fra medicinske forsyninger til måltider sikkert og effektivt. Smudsafvisende plast vogne giver materialer levere til MR billeddannelse suiter, og gør dobbelt told andetsteds i et anlæg.

Medicinske vogne såsom sækkevogne, eller dollies som de også kaldes, gør levere transport til en leg, så selv den mindste person til at flytte tunge genstande, og kan foldes til praktisk opbevaring. To hylders modeller af chrome-trådkurv carts giver rigelig plads til medicinering dispensation, og tre-sidede wire pavillon er rummelig nok til at transportere en hel dages ren strøelse til et hospital gulv hurtigt.

Så ting som sikkerhed, mulighed hurtigt at kunne flytte efter behov og de gode faciliteter gør at en medicin pavillon kan være et rigtigt godt redskab til de steder som kræver en hurtig og effektiv indsats.